Alla inlägg under juli 2013

Av Linn och Elle - 10 juli 2013 13:32

Tja! Idag har jag tänkt hjälpa elle att hitta en ny engelsk kompis för att elles engelska kompis internet suger! Det ska bli kul Men som sagt har jag fått mina iPhone 5 skal!! Så en bild på dem skadar inte!

  Snygga va? Just nu så har jag väskan som skal. Det är kul för den skramlar med dem kedjorna! Gillar skramlande saker som tex...........  ~Nycklar kedjor halsband armband öronhängen~  Det finns säkert massa mer känner jag på mig, gillar saker som praslar med för den delen! Hhahahaha, jag är konstig.. Men just nu så sitter jag med ett förbannat byggbett som det kommer var ur HMMMMM ungefär 24/7!

Men får leva med de.. Sen vore jag tacksam om ni följde mig på instagram eller twitter! 

Instagram = Linnzzan_Rawr_xD

Twitter = HenningLinn

Så! Där har ni det, känn er inte tvingade men det vore kul om ni följde! Följer tillbaka! Men om ni river upp ett myggbett sen ser ni att det kommer ut var... Så ser ni en plutt där i kanske? Där stack myggan er!  Men jag tittade runt lite på facebook och kollade kollade och kollade så hittade jag en bild på ett hår och smink stil jag värkligen gillar!

  Tyckte det va snyggt men det passar nog inte mig! Inget passar mig.. Antingen är jag för fet för kläderna eller för smal för kläderna och smink är lixom.. Det vill inte sitta kvar .. Fast när jag blir några år uppåt ska kan jag lova att jag kommer se ut som jag vill! Men det va rätt kul för visade den för elle och hon bah ''näsan passar inte in''. De va så roligt tyckte jag! Och det är sant med.. Men vilket fall så vill jag berätta en sak om myggor.. Så ni har något fakta om dem! Mygg honor suger blod och mygg hanar suger nektar från blommor. Så! Lite fakta där! Och när jag kollade mina facebook bilder, gamla blider! Så hittade jag faktiskt bilder på mig och Emilia! Tog dem två jag gillar mest

   Gamla tider men nu är vi inte med varandra mer och har knappt kontakt. Det senaste var igår så la jag ut den på isntagram och skrev att man skulle följa henne och hon skrev en lååååång radda tillbaka! Men jag har packat klart. Och det som är kvar är tandborste, horborste och deo!....... Platt tåååååång... OCH RÅTTORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My får stanna hemma eftersom hon äter exakt såhär lite per dag! 

______

(_____)

 

Typ så lite. Hon äter bara några korn för att mätta hennes lilla mage. Så hon klarar sig en vecka med mat och vatten! Råttorna äter upp på 2 dagar så dem är ju rätt feta.. Fast dem är 4 gånger så större än henne och deras magsäck är kanske.. Lika stor som henne. Tänk när dem var såhär små ...

  Söta,små, gosiga, man totalt blev kär i dem och mulliga och tills nu, ett halv år senare

 

Pelsen är sliten, dem nyser blod på varandra.. Remon har något rött vid ögat, vet inte vad det är.. Remon är smal och lugn men slingrar sig lätt och December är agresiv när det gäller mat, tjock, stark och rätt lugn.

Dem förändras kan man säga fast dem är fortfarande mina små bebisar  Som mina gamla råttor...

  Det va inget fel på dem.. Men när jag åkte till farmor så dog Chilli... (chilli är den med en lång rand längst ryggen) Det var inget fel på dem, dem var pigga när jag åkte, dem var jätte glada och så.. Bara det att dem nös men mamma sa att det inte va något fet med de så trodde inte på henne men när mamma hämtade mig så sa hon att min ena råtta va död och den andra råttan va jätte ledsen .. Så vi åkte hem rätt fort så mådde Smile (den andra som är mest grå) Hon mådde inte alls bra så tog upp henne och myste med henne men hon var helt is kall. Sen så försökte jag få i henne mat och la henne på mitt skriv bord så la jag lite mat framför henne så gick jag till buren för att hämta vatten flaskan så hade hon proppat i sig massa mat fast hon tuggade inte eller försökte.. Så va tvungen att ta ut maten.. Jag duttade vatten på hennes mun men hon ville inte ha vatten.. Så la jag henne i buren en stund... Gick och kollade på tv med syrran och brorsan.. När jag kom tillbaka så låg hon med noset upp i vädret emot glaset i buren så huvet vad uppåt riktat så va hon död trodde jag.. Så tog upp henne så fick hon döds ryckningar och jag tappade henne.. Sen så va hon borta... Så vill inte skriva mer.. Fick tårar i ögonen.. Nu förstörde jag min dag... Kommer tänka på de hela dagen.. Därför köpte jag ett par nya råttor för dem är rätt lika dem gamla och dem fyller mig med glädje! Och varje gång jag tänker på chilli och smile så känner jag att om jag inte hade åkt till farmor så skulle dem levt nu och dem skulle suttit på varsin axel på mig och vart nyfikna just nu.. Men nu är dem inte här.. Utan dem är borta för evligt.. I en katts mage.. (en katt kom och tog dem under nån natt för vi skulle begrava dem efter snön smällt) Den jävla katten.. Men om någon pratar om chilli och smile så kommer jag bokstavligen inte till skolan på några dagar.. Om de pratar om dem i skolan då... Meeeen nu byter vi ämne.. Hoppas ni förstår min sorg för dem om jag inte va tillräckligt tydlig kan jag visa det med ett köks redskap och video bevis med.. Har redan visat det en gång tror jag.. Här har ni för sorg för dem, har visat fast då var det skorpor.. Nu är det ärr..

  Man ser knappt något för har solat.. Men detta är höger arm.

  Man ser knappt här med men detta är vänster arm led.. Sen har jag gjort salt and ice med.. Men det va bara ett exptriment!  De va kul fast de gjorde ont men ska göra om det! Sen skickade elle en bild till mig igår, hon frågade om nån i vårt gruppchatt kunde göra den svart vit så jag va först och den ända som skrev ''JA''. Så här kommer den orginal sen svart vit 

(svart grå brun)

    Så! Den är sååååå fin på henne Men när packat klart så kände jag att jag glömt något.. Så kom jag på de... Mina älskade koftor!!! Om jag sover över nån stans har jag alltid med mig en kofta i väskan 1-2 eller en på mig och en i väskan! Det kan blir fler än 2   MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN har packat ner en rosa kofta, en svart med blommor på och en vit med röda ränder på! Det är mina varnligaste.. Så när vi åkter till öland ska jag ha min röda T-shirt och mjukis byxor + min favvo kofta,    Den koftan som jag har där! Ni får redig bild på den här !

   TADAAAAAA! Nejmen.. Och nu kommer sista bilden på  Emma, mig och Anton!

   Jag är i svart och vit, Anton överst och Emma i randigt och håller ner huvudet! Ni förstår inte vilket skratt anfall vi hade där! Så vackert och nu i bergunda mister vi ett av dem skratten. Nämligen Emmas skratt.. Men hon ska få skratta i telefon om jag ringer henne nån gång! Men nu sitter jag här igen och vräker i mig godis.. Det är små kuber som är sega och dem finns i ... Citron, vindruva, jordgubbe och apelsin! Jätte goda.. Fick dem av mormor! NOM NOM OH lyssna på denna! Det är en av mina favvo låtar! 

Avicii - wake me up

http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI&list=WLh6vwAR7c6pdOFPXTZpjXAJrICtBhxnys

Där har ni länken om ni vill kolla den så via youtube istället och lotsas om att ni hittat den själv och aldrig hört den innan!  Men hoppas ni lyssnar på den och det va allt för mig! Nu ska jag spamma folk att läsa denna bloggen så hejdå! Hörs på fredag och ha det så-himla-gött-alla-där-ute! uteliggare! Nejmen skaja! Men jag vill nog bli DJ eller rappare! Det skulle vara kul! Det är mina mål. Aja! ses och va snäll att tipsa vänner så hörs jag av på fredag som sagt! En grej till bara.. Om jag är i usa nån gång eller nån annan stans så om jag ser en uteliggare så ska jag gå och köpa mat och vatten + ett klädes plagg åt den personen! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! hoppas du gillade låten!                                                                     //Linn

Av Linn och Elle - 9 juli 2013 14:26

Tjo! Jag vet inte vad jag ska skriva eller göra men det blir helt enkelt ett inlägg med massa babbel etc. Igår var jag på mitt rum . Hade tråkigt men seriöst man dör i värme på mitt rum eftersom det alltid är 30 grader här och jag har ingen fläkt så jag dör nästan . Och ikväll kanske jag ska till stan och kolla på artister . Igen. Det beror på vädret . Och jag har skaffat en engelsk vän som heter Shane och vi har en sak gemmensamt båda älskar att sjunga . Det är faktiskt ganska bra att ha en engelsk vän för man lär sig engelska liksom .   Och nu tittar jag på protjek runway och ja jag kan inte stava . Men jao ... Jag har inget att blogga om . Men jag får väll ge er lite underhållning med bider.            

           

Visst är dem snygga ? Den första är på nån i bvb men komme rinte ihåg vem ...

Men vad ska ni göra då ?                               Låter kul.

Men jag vet inte vad jag ska snacka om för 1.jag vet inte vad som jag ska göra

i sommar 2.Jag har berättat vad jag gjort. GAH detta inlägget är kort och vill

inte bli längre än vad det är. Lika kort hela tiden ! Men ja bla.bla.bla Jag kan blogga senare ikväll så får ni mer att läsa så vi hörs!!!!

 

 

 

 

 


MVH:Elle

Av Linn och Elle - 8 juli 2013 16:31

Tja! Idag har jag solat men vi börjar inte med det utan cup song! Det ärSanna som sjunger och kör med händerna, hon har lärt mig den så ska bara lära mig låten! Här kommer videon


  Hoppas ni kollade! Jag kan typ låten en bit där i början men på andra värsen blir det svårt problemet är att jag tycker det är svårt att sjunga samtidigt som jag slår med händerna.. Och nu går vi till de jag gjort idag! Jag har åkt till grand tidigt på morgonen för att köpa bikini och sen lägga mig i solen och steka! Här kommer en bild på min nya bikini!

    Så ser den ut! Och vissa säger att jag ser jätte smal ut! Jag håller med dem, hahahah.. Jag är väl lite smal. Man ser lappen där.. Vid sidan... Vad störigt... Har klippt bort den nu.... USCH VAD FULT...!!!! aja! Är nöjd med bikinin och har blivit pytte lite brun! Bild kommer!

  Så! Står rätt konstigt där, hahahah! Men vilket fall som hälst är jag brunare än förrut! Och innan vi åkte hem så pillade jag upp lite gräs som satt fast med jord längder mällan sten trapps springorna!

    Där! De va kul tyckte jag! Men vilket fall.. fyra dagar kvar tills öland! Jag är faktiskt taggad! Men imorgon tänker jag fan heller inte stiga upp klockan 8! Jag va som seg seg sirap! Usch tänk då sen när jag ska börja på bergunda! Ska upp klockan 6 då, det kan bara sluta på ett sätt. Det kommer gå åt helvete på morgonen! Men jag får hålla mig vaken lite med sit-ups och arm hävningar och hopp,ner övning! Hopp, ner övning som jag kallar det är såhär: 

Man hoppar upp ett hopp sen direkt efter så hoppar man ser och gör en arm hävning och kör om och om igen!

Änkelt? Hoppas det iaf! När jag gör allt ska det vara lätt och allt ska gå med flyt! Det ska lixom inte ta 2 min för att göra en grej som igentligen är jätte lätt! Men när jag åkte hem från mormor så kör vi förbi en föredetta klass kompis som heter Oscar. Så va Matteus där, han flyttade från vår skola och började annan skola! Så kollade jag ner i bilen så va vi precis påväg ut så ropade matteus ''HALLÅ!!!'' Så ropade han ''HEEJ!!'' jag bah: >.> *vink* Vinkade bara till lite snabbt och vände mig om.. Det va fan pinsamt att han ropade så trodde säkert mamma nått dumt.. Men vilket fall! Jag har börjat spela habplus igen! Det är jätte kul för en grej. Jag söker en engelsk kompis och gissa vad! Jag fick tag på en! En tjej på 13 år och heter Kirstyn. Tror jag.. Tror de! Men vilket fall så är hon jätte snäll och vi har nått gemensamt! Båda gillar BvB! Men aa.. Tycker ni kan börja spela det och sen söka på mig ''SceneCat''. Och sen när vi är på öland så ska jag få ta med mina råttor!! Ska blir skit kul. Dem kommer nog med få skit kul! Hoppas jag. Och har ni någonsin sätt hönor vandra omkring på en tomt? Om ni inte har de så får ni se det nu!

  Skumt tycker jag.. Realy big mystery.. Stav? K! xD Men vilket fall så behöver ni inte kommentera idag. Än... Nejmen! Om ni vill så kan ni adda mig på habplus! Och dem har bra musik där med, dem har radio som sätts igång automatiskt när man tryckte på ett djur. Här kommer länken!

http://habpl.us/

Liten liten länk! HAHAAHHAHAHAAHAH!! Men idag så ska vi äta kött,pommes och bea sås! (beanässås) Och här kommer en bild på pearcingar!    Jag är väldigt intresserad av dem dära shark bites, spider bites och angel bites! Tycker det är snygggt faktiskt!! Men jag hör av mig påååååååååååååååå... Onsdag! MEN INNAN JAG AVSLUTAR!! Jag och elle kom överäns om att vi kör varannat uppdrag! Så denna fredagen ska jag få ett uppdrag! Göra det och lägga ut på min blogg dag. Det ska bli kul. Men eftersom jag ska till öland så ska jag göra det innan. Så ska säga det till henne. Men vi hörs på onsdag! Hare göttt och lyssna på för mycket musik, det är bra! Man måste lyssna på bra musik på sommaren! HEEEJDÅÅÅÅå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                     //Linn


Av Linn och Elle - 7 juli 2013 18:00

Nu kommer det hemliga exprementet... Jag och Linn ska köra Veckans uppdrag! Veckans uppdrag ska jag göra men Linn väljer varje fredag vad jag ska göra sen filmar jag det och kommer lägga upp det på bloggen . Filmen kommer komma upp den sista dagen i veckan som jag bloggar så det kommer ske på Lördagar/Söndagar. Hoppas ni kommer uppskatta veckans uppdrag. Och det kommer bli olika från vecka till vecka och denna veckan skulle jag ta sönder en bläckpenna och sedan lägga den i vatten och här kommer först info filmen sen kommer hur resultatet blev . Jag ber om ursäkt för först så gjorde jag fel så jag fick börja om och jag ber om ursäkt för att jag pillar med håret 24/7 i info klippet. HÄR KOMMER DET!

Vi får se vad jag ska göra nästa vecka som sagt Linn bestämmer. HÖRS! Hoppas ni tyckte att det var kul att titta.

 

 

 

 

 

 

 

//Elle

Av Linn och Elle - 7 juli 2013 15:09

Tjena tjena! Idag ska jag börja med att berätta om "exprementet" Eller NÄ det kommer upp sen kl 6 elr 8 ikväll. Hoppas ni scekar då . Men jaja då akn vi prata om hur min gårdag var . Igår hade jag lika TRÅKIGT som vanligt men sen kl 6 på kvällen åkte vi till stan för morsna och farsan ville titta på gammla artister som uppträde. Och personligen tyckte jag att det var bajs tråkigt för 1.Jag var hungrig 2.Jag var törstig och 3.Jag hade ont där var hjärtat sitter.    Men jag passade på att ta lite bilder . Här kommer dem !!

             

 

Visst är bilderna härliga ?    Riktigt mysigt . MYYYSIGTTTT! Fast dem bilderna togs inte riktigt inne i stan bara i en park typ och en bro men sen när vi var i stan satt jag och hade tråkigt för vi väntade på att några skulle uppträda så syrran och jag gick istället en liten runda på stan 2 gr . Sen åkte jag rutsh kana på ett konstverk. IM SO BADASS!       Nej men om man int fick det skulle säkerhets vakterna säga till eftersom dom såg mig men de gjorde dem int så WHAT EVER?!? Fast många andra brukar också åka där så dem bryr sig nog inte . Men liksom varför skulle man ha ett konstverk MITT på en stor gå gatan ? I dont FK KNOW! Men jao min kväll var väll helt ok. Men sen idag så har jag inte gjort NÅGOT! Eller jo jag har kollat på ... PITCH PERFECT! Den var as bra jag kan göra en snabb beskrivning av det .

 

Pitch perfect handlar om Becca som drömmer om att bli dj . Hennes pappa sa att om hon gick med i en grupp på collage och gå en termin där så skulle hon få flytta till LA och bli dj där. Hon gick med i en tjej kör och hammnar i en slaggs grupp fight mott killarnas kör och sedan tävlar dem om vem som kommer vinna kör fighterna . Filmen är ganska humoristisk och jag bara ÄLSKADE den . The cup song skappades i den filmen och här kommer ett klipp när tjejerna uppträder på finalen mott killarna .

Sen här kommer när Becca gör The cup song på adition till kören.

JAG ÄLSKAR FILMEN! Men film nmr 2 kommer ut 2015 -.- Jag KAN inte vänta   Fast alla vet att uppföljaren ALLTID blir sämre en den första men ville ändå se den .

Men jao detta får ju räka för idag hoppas ni gillar inlägget och...

  Kommenterar  Vi hörs på tisdag eller vänta nä !! I nästa inlägg som är ikväll kl 18:00 eller 20:00. Hörs !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Elle

Av Linn och Elle - 6 juli 2013 12:41

Hejsan svejsan på en kalle ha-ha-ha-ha macka! Nejmen, skojar bara! Vad gör ni idag? Hur mår ni idag? Ska ni göra något kul idag? Är ni med nån? Det är mina frågor som jag vill att ni ska svara på! Jag har sovit över med Sanna (hos mig) Sen idag så skulle jag väcka henne så väckte henne med att peta och slå lite löst med mitt förra iphone 4 skal, har dem kvar och är på min iphone 4 för kan inte spela minecraft med henne för nått konstigt sätt så funkar det inte att spela med iphone 5 mot iphone 4... Så använder min iphone 4! Men här kommer en rolig video som jag har spelat in på lekplatsen och jag skrämde Sanna!


  Där har ni video klippet, hoppas ni skrattade! Lite iaf. Här kommer lite bilder på vad jag gjorde på lekplatsen!!

  Satt i en bebis gunga.  Klättrade upp och hängde mig i däcket medans den åkte! Kan ni bevara en hemlighet?! Hoppas det för skriver den nu. Läste inte elles inlägg men jag sa att jag skulle läsa det igår.. Så får läsa det efter detta inlägget!    Här ser ni Sanna med hennes frisyr! Hon gör en rolig min och så så hon ser inte ut så! Men aa.. Och vad vi ska prata om nu vet jag inte.. Jag och Sanna satt på taket och åt jordgubbar igen men inget godis utan bara choklad och socker! Sen hoppade vi stutsmatta innan Sanna packade för att sova över! Sen duschade hon lite fort och jag chattade lite med Benne och hans kusin abbe! (på kik i grupp) Men jag vet vet inte vad jag ska skriva om!! Kan skriva om att jag gillar och bita på sladdar och när jag och elle skypade så hade vi en sladd-bitar-klubb! Jätte trevligt och jag minns att jag hade luva på mig hela tiden när jag skypade! Men efter detta inlägget så ska jag läsa elles och sen så ska jag gå in och duscha för duschar varannan dag! Jag hatar att känna att mitt hår är fett eller nått annat. Det känns så obehagligt.. Men aja.. Jag tror jag skriver lite frågor! 

 

 

 

 

 

Hur gammal är du?      13

Hur gammal känner du dig?  14-15

Är du rädd för blod?    nej

Vilken är din favorit högtid?   HalloWeen

Hur går du hälst klädd?  Mörkt och lite ljust, om jag får välja själv men det får jag inte.

Vad har du för storlek i kläder?   S, Xs

Är du singel?  Ja

Är du lycklig?   Rätt så..

Är du kär?  Jaaaaa

Vill du gifta dig i framtiden?   Ofc!

 

två alternativ!

 

kärlek eller lust? kärlek

hår eller ögon? ögon 

katt eller hund? hund

tv eller internet? internet

coca-cola eller pepsi? coca-cola

vild utekväll eller romantisk hemmakväll? vild utekväll

dag eller natt? natt

msn eller mobil? mobil

 

''Har du någonsin''

 

gjort nått du ångrar? Japp!

gråtit när ditt husdjur dött? Ja

gjort bort dig offentligt? jaa  

velat försvinna? Ja!

velat bli tillsammans med ditt ex igen? japp...

ljugit för någon du tycker om? ja..

brutit ett ben? Minns inte så väl.. Nej.

 

Det var mina frågor, jag har tagit frånorna från två olika bloggar men det är bästa sättet om man vill få tag på massa frågor! När jag skulle skrämma Sanna så tog jag två bilder på mig själv innan de! Så här kommer dem

   

Fina? Fula? Dampiga? Coola? 

 Jag vet inte men jag älskar dem! Eller den sista bilden (bild 2) Och så äre baah!! Nejmen.. Men jag ska läsa elles bit av hon har skrivit nu sen duscha  så ska jag spela minecraft med Sanna en stund! Eller om det blir minecraft först vet jag inte.. Men sen så ska jag nog upp till mormor en stund, Sanna får hänga med om hon vill det! Men vi hörs pååååååååååå, vad blire..? Måndag! Hare så gött och hoppas ni kommenterar och så, vi älskar ju era kommentarer jag gillar denna smilysen ->    Den är söt.. Aja, hörs! HERRÅÅÅÅÅÅÅÅ PÅ ER SMÅ FISKAR!! 

 

                                                                                                              //Linn 

 

 

 

 

Av Linn och Elle - 5 juli 2013 13:00

Hejsan baby där vid datorn!!! Nu sitter jag och exprenmenterar med det kommer ni få veta i nästa inlägg...  men jao hur mår ni då ? Va jag ? Ja jag mår väll bra . Jag läste nyss en blogg och blev så OTROLIGT upprörd. Den handlade om en 12 åring som skär sig själv (Är int arg på henne utan på den som kommentarade) men jag är arg på vilka IDIOTER som ALLTID ska lägga sig i någons liv och kalla personer elaka saker alltså kan dem som kommenterar inte bara lägga ner att kalla folk elaka saker ? Hon är 12 . Ska man verkligen kritisera en så ung tjej ? Om ni fösöker att kritisera mig åker ni på spö    Linn kommer nog hjälpa mig med det eftersom hon är min sis  . Men liksom till vilken menning ska man förstöra en persons liv ? Ibland undrar jag hur ni tänker människor . Varför liksom VARFÖR ? SKA ALLT VARA SÅ JÄVLA IDIOTISKT! Nu är jag ta med batten förbannad .    Men nu tänker vi inte på vilka idioter det finns där ute i världen    Nu snackar vi om andra bullar . Min dag har varit som vanligt . Tråkig. Fast syrran och jag gjorde en "speedfight" . Speedfight är typ att man kör massa olika grenar på 40 min eller ja typ speedfight kom jag nyss på men vet inte om det finns . Och nu måste jag lägga upp nån cool bild här eftersom jag skriver ett inlägg men jag vet inte vad jag ska lägga upp för bild så det blir................................

  BABY FINN!!!

Jag vill kunna dansa den dansen O.O  Men sen 

har jag sparat en bild till alla som hatar mig för jag 

gissar att dte är GANSKA många som gör det . I dont know .

 

Den bilden älskade jag   Nej, jag är inte konstig jag är mig själv. Jag har ett JÄVLA humör just nu xD Den ändras 24/7 . Men jag är tråkig just nu sitter jag och skriver i slowmosien eftersom då har jag nåt att göra . Vill ni veta en sak ? 

 

När jag har hårsnoddar såhär känner jag mig som en snobb. Idont know

why but it evry time are like what. Kolla här kommer en bild när jag leker

"snobb" med den .

 

Den blev liten eftersom den blev KONSTIG! Men när andra har hårsnoddar så

känns det inte likadant det känns liksom vanligt. Men USH säger jag när jag

själv har det. Ni får ha vad ni vill . Men ja detta får väll räka för idag ?

Ja tycker det ialla fall . Hörs på SÖNDAG då kommer det även en STOR

nyhet . Okej kanske inte så stor men det har med exprementet att göra.

HÖRS ALLA SMÅ OCH SÖTA BABYS!

 

 

 

 

 

 

//Elle

Av Linn och Elle - 4 juli 2013 13:11

Tja! Jag har ritat av pewdiepie så här kommer en bild på han!

  Så, vad tycks? Kommentera vad ni tycker, vi vet och har lagt märke till att vi skriver ''KOMMENTERAAAAAAA'' hela tiden, ni gör det inte och vi fortsätter med kommenterer men vi älskar kommentarer från er. Det är kul att läsa dem och svara på era kommentarer. Dem flästa kommentarer har vart ''fin blogg'' Era blogger var med fina! Men i tisdags va jag och Sanna på grand. Vi tog lite kort på oss (jag tog kort) På en bild ser mina ögon jäääävligt konstiga ut men här kommer biler på det! Sen så kommer bilder på vad jag köpt!

      Den sista bilden såg mina ögon cp ut så jaaag tog alla tre bilder här i mini format! Vi syns ändå. Nu kommer det jag köpte! Skriver under vart jag köpte det

         

  New yorker            New yorker              H&M           (samma som den innan)         Glitter                      

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så! Det blev bra tycker jag. Jag står rätt brätt med armarna på första bilden.. Men om jag har ett par ljusa jeans till den så blir det nog snyggt! Har ett par jeans. Ett par mjukis byxor. Tre par jeans shorts och ett par bomulls shorts. Så behöver nog lite byxor till 7an!! Men är glad för kläderna jag köpte! Nu till det ämndet varför rubriken till detta inlägget heter ''elle vs tråkighet''. Det är för att jag inte tycker hon skriver tråkiga saker! Hon är rätt rolig när hon skriver, något som jag tycker är tråkigt är när nån skriver att man är skit rolig och så och sen lixom är kaxig, bara kollar in i mobilen 24/7 och int hittar på något annat. Själv va jag så ett tag.. Men sa aldrig att jag va skit rolig elr så. I skolan va jag lite orolig detta sista året för nationella proven och så.. Jag lyssnade inte på lektionerna utan satt å dag drömde.. Så drf har jag E i allt förutom matte och bild. I bild har jag D och i matte F. Men jag går på special hjälp för matte och engelska. Engelska kommer jag klara bättre 7an,8an,9an så mkt engelska jag pratar. Men man tycker det är kul och sen lär man sig mycket från pewdiepie med, man börjar automatiskt prata engelska för skojs skull. Men vilket fall så hoppas jag det går bättre 7an,8an,9an! Och elle är inte tråkig!!! Men nu till vad jag gjorde igår! 

Jag och Sanna möttes vid linbanan och sen gick vi till henne. Vi tog lite jordgubbar och godis sen hoppade vi ut genom fönstret på övervåningen och satte oss på deras garage tak och åt jordgubbar som vi doppade i choklad och  smaskade på lite godis klockan 8-9 på kvällen! Sanna, hennes lillebror och deras farsa är hos deras farfar när dem åker hit till växjö och han bor granne med en som heter William och han går i 9an nu tror jag och han är kortare än mig men vilket fall. Så kom hans farsa tror jag de va, han och williams kompis i en cabbe tror jag de va så bärde dem ut en dator som tydigen nån skulle ha! Så såg det ut som att affe i min förra klass coh skola (efter 6an byter man ju till bergunda och får ny klass så vi säger så) Och herre gud vad det såg ut som affe! Likadan frisyr som affe, likadan randig stickad tröja som affe och likadana shorts som affe! Jag stod på taket och kollade när Sanna gick in och jag skickade in grejerna. Så tittade jag dit i nån sekund, han va snygg............ MEN DE VA INTE AFFE!Men det va kul att sitta på taket igen och äta nått gott. Men det ända godiset jag åt va ett blått salt snöre och en mini toblerone, fast har inte ätit upp den än utan den ligger på mitt skriv bord. Och åt inte så mycket shoklad på jordgubbarna heller, shoklad på två stycken åt jag. Resten åt jag utan! Sen gick jag hem typ kvart i 10. Så ville brorsan att jag skulle sova ute i soffan med han! Han har börjat sova där ute för det är skönt att sova i soffan. Men i tisdags så va jag och Sanna vid linbanan, efter vi hade shoppat så lämnade vi henne hos sin farfar där dem är så åkte jag hem så efter jag ätit äcklig jävla pizza så möttes vi där så kom en som heter Alexandra T och två av hennes kompisar så stod dem och tittade på oss vid vägen och pratade lite så kollade jag på henne.. och alla tittade på mig medans Sanna stod och lyssnade på musik. Jag hatar henne, ni behöver inte veta varför men jag bara hatar henne, hon gör till sig värkar det som. Men aja.. Jag har hittat en till Asking Alexandria låt! Sjukt bra så här kommer den!!

Jag bryr mig inte om texten utan jag gillar låten bara. Och growlingen! (screaming) men jag tycker det låter fult när tjejer screamar.. Tjejer ska inte göra det. Det är en kill grej tycker jag.. Det låter så himla fult när tjejer gör det! Men jag kom på att tänka eftersom elle inte har nått kul att skriva om så kan jag skicka henne på lite uppdrag som hon ska filma med! Och jag vet en väldigt bra tjej kompis som följer denna bloggen, om du läser detta så hör av dig på kik! Hon heter Linnea och hon är en av dem kompisar som det nästan inte finns av. Hon är sjukt snäll och jätte bra! Men hon kan skriva nått till mig hoppas jag om nått tips vad elle kan skriva om! Hoppas hon hör av sig till mig! Hon han skriva till elle själv annars -> anber1

HOPPAS DU HÖR AV DIIIIIG!hahahahahahhahahahahahahhahh..! Men idag så ska jag nog.. Ha nått newpew på mig! Eller typ.. VET INTE. Men vilket fall kanske vi ska åka utomlans men jag har inte lust för de! Isåfall ska jag köpa ny bikini. Och tänker inte åka utomlans i sommar när det redan är fint väder här. Om hon beställer en resa åker vi nästa vecka och jag måste ju blogga. Kan inte göra det där nerifrån kanske. Nu äter jag min toblerone för att få bort den! Den läskade mig otroligt. Men jag ska nog sova nu. Nejmen! Jag har märkt att när jag har tråkigt så somnar jag. Därför så har jag somnat helt random ibland! Men jag har nog skrivit klart nu, jobbigt för er att läsa kanske? Men såhär ska en blogg se ut. Inte bara ''idag så har jag spelat fotboll med vänner undra vad som händer imorgon det får vi se då, hejdå ha det bra sötisar!''. Man bahh: Fin blogg :) Lite bilder och PYTTE LITE TECTTES HpoDJK*åfouKJmåHKO HATAR SÅNT........ u-u Men vilket fall! Hejdå! Hare gött så hörs vi på lördag! Tycker veckan gått jävligt fort eller är det bara jag? Glöm inte att kommentera, vi älskar era kommentarer!!  Hejdåå!!! Lev som fritt som youtube! 

 

 

//Linn



Presentation


Vi är två tjejer som bloggar om allt just DU kanske tänker på. Om du behöver hjälp med nått eller så så är det bara att kommentera i det senaste inlägget så hjälper vi dig!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

The Infamous Middle Finger

Ovido - Quiz & Flashcards