Alla inlägg den 10 maj 2013

Av Linn och Elle - 10 maj 2013 21:06

Tja! idag har jag hjälpt till uppe hos mormor! De va kul, vi målade en del av huset och ska fortsätta imorgon! Idag blev det lite försenat haaahah.. Aja det var kul iaf   Jag försöker så att texten ej blir så jobbig för er läsare men ni får kommentera ifall ni tycker den är för jobbig och ni får tipsa om nån annan färg om ni vill som ni tror är bättre elr vet!  Just nu spelar jag Habplus! Ett habbo spel på engelska och mycket roligare än vanliga habbo elr nått annat habbo spel t.ex gthotel.  Aja om två dagar, skola igen   Jag kommer vara helt yr av läxor. Asså jag har ej så mkt att skriva just idag men jag kmr nog ha massor att skriva på söndag! Imorgon skriver ju Elle så  Så småning om kmr jag och Elle renovera upp bloggen till nya färgen till bakgrund och ny profil bild på både mig och Elle. Just nu tog vi bara lite snabba saker till bakgrund och så,hahahaa.. Aja, På instagram så kan ni järna följa oss, vi följer er så klart tillbaka!


Elles instagram = White_elle

Linns instagram = scene_kid_

 

Så där har ni våran instagram! Okej jag tycker att jag ska skriva lite om, hmm... kanske spel.

Jag spelar Minecraft, det vet alla hahahaaa... Men tjejerna i min klass förstår sig ej på Minecraft, men dem har aldrig kört det så mkt som vissa andra gör. det kanske är 30% tjejer som spelar minecraft av 100%. Jag vet ej men jag bara gissar. Det känns ej som att tjejer spelar Minecraft så mkt, jag spelar det på mobilen och Xbox! Nej, jag kan tyvärr ej spela live men jag kommer att köpa en internet sladd till det. Tydligen behövde jag de! Kommentera järna vad ni spelar, jag är nyfiken på vad alla andra spelar. Kan kanske bli inspererad   Men nu så hörs jag av på Söndag! Imorgon skriver Elle, hon kommer skriva mitt på dagen men jag hade fullt upp idag så det blev väldigt sent idag! Men följ oss järna på instagram så hörs vi på Söndag!

 

                                                            //Linn

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi är två tjejer som bloggar om allt just DU kanske tänker på. Om du behöver hjälp med nått eller så så är det bara att kommentera i det senaste inlägget så hjälper vi dig!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

The Infamous Middle Finger

Ovido - Quiz & Flashcards