Alla inlägg under maj 2013

Av Linn och Elle - 23 maj 2013 19:06

Hejsvejs bloggen !! Idag är det min dag och jag tänker prata om miljö . Även det lila kan göra skilnad som tex din TV och video drar ström i stand-by läge,stäng av dina apparater helt genom att dra ut kontakten eller stänga av direkt på TV:n istället för med fjärrkontrollen,man kan köpa när producerade matvaror etc. Vi måste faktiskt bruka allvar med mijön eftersom att det är vi människor som bor här och vi vill inte bo på en soptip elr ?    Man kan även minska utsläppen genom att cykla/gå/samåka . Det finns många lätta saker som kan förbättra miljö . Har ni tänkt på en sak .. choklad innehåller ju kakao bönor som odlas i afrika där är det ju så tort och kakao bönerna behöver ju vatten så afrikanarnas  dricksvatten går till att skappa choklad ! Helt jävla sjukt ... men choklad är ju gott    JAg tycker synd om barnen i afrika eftersom dem föddes att leva det livet dem gör . Och dessutom sosbarnbyar och sånt shit behåller ju dem mesta pengarna själva för dem gör ju reklam och det är inte billigt och dem har ju arbetare som ska ha lön VARJE DAG ! Fattar ni hur lite pengar av det som ni betalar går till barnen ? Så jävla lite så det int är sant     Varsegod att kommentera era åsikter jag är bra på att diskutera!

 


Dessutom har ni märkt alla vår känslor ? Jag har märkt av dem starkt för jag har nyligen blivit kär :*

Nu väntar jag bara på att det ska bli han och jag varenda dag .    

Om den här killen äntligen kmr förstå så kommer jag skutta på tå .     


MAHA det blev lite rim xD   Men ialla fall hörs på lördag imon skriver Linn ... SÅKLART   

Hejdå !   



                                                  
                                                  
           //Elle

Av Linn och Elle - 22 maj 2013 18:13

Hej! Idag är jag helt fast. Vi dansade idag, vi övar till skolavslutningen! Vi slutar ju 6an så då ska klassen göra såhär typ som ett program och så! Det kommer blir kul hoppas jag! Ja.. I ett av pogrammen ska vi såhär härma lärarna. Och haha.. Jag ska spela en mat tant! Hon heter Terese. Jag är ju blyg och då står allas föräldrar och mormor,morfar,farmor och farfar där och kanske allas släckter så jag får ju hoppas på det bästa att jag klarar det! Men idag har jag tänkt bjuda på lite bilder på mina ''små modeller'' som elle kallar dem, hahaah.

 


  Dem två sista bilderna är på Remon! Ni ser att det är en blodfläck. Det är December som har nysit på honom.. Jag måste till vetrinären med dem. Mamma tror inte att det är nått farligt men såklart är det nått som är fel.. Om jag tvättar bort det nyser dem ju bara igen så ingen mening igentligen.. Remon är ju jätte smal och December är ju jätte fet.. Men japps!

 


  Jag tänker nu bjuda på en video! Jag sitter vid sidan om och han filmar mig lite grann.. Syns typ inget men haha.. (Jag läser) Men japp! Här kommer videon! Njut nu dåe! 

 


 
 
Så! Nu vet inte jag om det går att se video klippen för min dator är cp men om inte så fixar nog elle det? Men han heter Anton och japp! Han är min kill kompis! Han är faktiskt rolig att vara med, hahahaah.. Men jag blev faktiskt ''inspererad'' kan jag skriva så? Av dem frågorna som elle skrev igår så jag tänker göra samma sak! Så hääääääär kommmmmeeeeeeeeer frååååågooooornaaaaaaaaaaaah!!

 

Singel: Sant

Har fler än tre nagellack: Sant

Blond: Falskt

Brunett: Sant

Hatar djur: Falskt

Älskar mat: Sant

Avskyr dadlar: Sant

Vill gifta mig med R-patz: Falskt

Älskar twilight: Falskt

Har alla Twilightfilmerna: Falskt

Är 13 år: Sant

Har slutat habbo: Sant

Kör retrohotels: Sant

Har dyalexi: Sant

Gillar Wow: Falskt

Har skolkat: Sant

Har slagits: Sant

Blivit mobbad: Falskt

Är kär: Sant

Har mobbat: Falskt

Har en iphone 3gs: Falskt

Har varit tsm med någon: Sant

Hatar någon: Sant

Har skilda föräldrar: Sant

Har spotify: Sant

 

Så, det gick bra tyckte jag! Vill svara på mera frågor! hahaah.. Men jaha, imorgon åker jag och klassen till boda borg! Så jag har laddat med pasta sallad det består av: kyckling,kinka,pasta,salad,majs och gurka! Sen två äpplen och köpte en cola där det står mitt namn på! Ni får bild på den bara för de, haha.

  Misstolka inte hur jag håller den med benen tack!   Men ni ser? Det står Linn på! Så imorgon kommer Anton och hämtar upp mig för hans mamma erbjöd att kunna hämta några så han hämtar upp en som heter Linnea och Wille! (vi har två wille så han wille som åker i samma bil som mig har S i efternamn!) Och sen jag då och Anton! Sen kommer vi hem klockan 6 på kvällen! Antons mamma kör mig och Linnea hem. Kanske nån mer, vet inte det! Jag är inte så bra på att lyssna, hahahah.. Men har inget mer att skriva om tror jag inte.. Ni kan få bild på min idol! Han sjunger i Black Veil Brides och kan screama! Ge en stor aplåd för... ANDYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  omg asså!!! Har han som bakgrunds bild på min mobil!! Älskar den bilden! Jag gör vad som helst för att få gå på en av hans konserter!!!!!!!!!!!!!!!

 

Jag tänkte spela in när jag spelade minecraft xbox men videon var tyvärr förlång.. Så sorry! Det blev ingen minecraft video! Men kan filma en som inte är en halvtimme och 4 minuter, hahahaaaaah.. Här kommer en bild på mig och Anton! Man måste ju säga att han och jag är bra vänner! Och och och! Får inte glömma min värkligen bästa kompis Emma! När Emilia sa att hon tyckte det var tråkigt att vara med mig och bara buttade ut mig från gänget fanns hon där för mig    Därför vill jag aldrig någonsin förlora henne som vän! Aldrig nånsin!!!! Hon är värkligen bäst och hon börtjänar en present av mig för de! Kan kanske fixa en Justin Bieber biljet till henne? Men tyst om det, om jag ska fixa det så får ingen säga nått!   Men om hon säger nej så får jag ju gå.. Annars kan jag bara ha tävling på instagram isåfall! Men japp!! Hon är värkligen bäst och är där för mig i alla tillfällen.

Men jappjappjappjappjappjappjappjappjappjappjappjappja

ppjappjappjappjapp!!!!!! Det ska bli skit kul imorgon!! Jag ,Emma och Anton ska va imorgon på Boda Borg!! Det ska bli så kul! Vi åker tåg upp det vilket tar en timme. Men jag måste fixa för imorgon så vi hörs på .. Fredag blir det! Och då skriver jag om hur det va! Det lovar jag!! Vi kommer ta dem svarta banorna för det är kul att klättra och köra hinderbanor och så! Håll tummarna för oss att det går bra nu då!! Hahaahahaahahhahahaahh. Och dåså ännu en gång så hörs vi på Frrrrredag! 

  Anton och Linn

 

                                                   

 

                                                                                 //Linn


Av Linn och Elle - 21 maj 2013 20:50

Nu är vårfesten slut .. Jag hade jätte kul och jag klarade att sjunga  

Aja, lite frågor jag hittade på en blogg

Singel: Sant .. cx
Har fler än 3 nagellack: Sant 
Blond: Falskt o.o
Brunett: Sant
Hatar djur: Falskt
Hatar insekter: Falskt
Älskar mat: Sant
Avskyr dadlar: WTF?
Vill gifta sig med R-patz:Vem är de ?
Älskar Twilight: Falskt
Har alla Twilightfilmerna: Falskt
Är 13 år: Falskt
Har slutat på Habbo: Sant
Kör Retrohotels: Sant
Har dyslexi: Falskt

Gillar Wow:  Falskt
Har skolkat: Falskt
Har slagits: Sant
Blivit mobbad: Sant
Är kär: Sant
Har mobbat: Sant
Har en iphone 3gs: Falskt o.O
Har varit tsm med någon: Sant
Hatar någon: Sant
Har skilda föräldrar: Falskt 
Sist men inte minst har spotify: Sant


                                                                                                                  Mvh:Elle


Av Linn och Elle - 21 maj 2013 16:16

Just nu så gör jag mig i ordning för vårfesten som börjar om ca 2h (18:00) Jag har fixat smink sen ska jag även fixa Matildas smink när vi är på skolan. Just nu skriver jag med svart text eftersom jag är på mobilen. Och håller på att locka mitt hår. Och nu kommer det lite bilder , visst ser det helt ok ut? c: Men aja skriver ett till inlägg efter vårfesten. Hörs då

 

                                              UPPDATERAD 21:00

                                              Nu är texten rosa cx

                                                  
                                                  
                 Mvh:Elle

Av Linn och Elle - 20 maj 2013 16:21

Tjabba tjeeeeeena! Idag så var jag i skolan, givet vis.. Och så satt vi på en lektion så pratade jag och Emma över bordet så sa en klass kompis (kille) att vi skulle sluta prata och frågade om de va nått viktigt just JAG ville säga.. Men de var det ej.. Så sa han innan filmen att Emma och jag skulle vara tysta annars åker vi ut, enligt honom.. Så va vi helt tysta under filmen så var det han själv som pratade, så jääääävla.. Vet inte vad jag ska säga, haha.. Faan vad jag ångrar att jag inte sa:

- Vi pratar minns lika mycket som du gör. Men jag är blyg och kan inte hjälpa det.. Så ja..  Och idag så var jag och klassen på smålandsposten! Ganska tråkigt om jag får säga så.. Sen så när vi åkte hem med bussen så sa jag:

-Fan vad kallt det är om min röv... Så lyfte jag på mig för att hänna vart det blåste så va hela jävla sätet blött.. (Ursekta mitt ordspråk) Så ja.. Jag stod upp hela buss resan.. Och dem som åkte förbi bussen fick ju gratis syner på min röv..HAHAHAH.. nejmen de va inte kul.. Men det bästa va att det blev bara såhär fuktigt så  torkade det väldigt snabbt. Men nu byter vi ämne! Igår (Söndag) så åkte vi till Ikea, jag,mamma,brorsan och brorsans tjej. Jag köpte en sak som jag tänkte att ni ska få bild på! Här kommen bildeeeeen!!

 

 

Man sätter datorn där på om ni inte visste de, haha. Jag hade en svart men jag gav den till min syrra för hon behövde en! Så jag var lite snäll och gav den till henne. Och haha, jag gillar grönt! Men dem färgerna jag gillar:


*Rosa

*Lila

*Blå

*Grön

*Svart

*Grå

 

Nyansen på färgerna jag skrvit upp, det är den nyansen på färgen jag gillar! Jag kan ha på mig annat än dem färgerna med, man måste ju inte ha sina färger man gillar på sig. Nästa gång jag bloggar tänker jag skriva om min familj, bara kort fattat så ni är förberädda på allt! Haahahah, skojar! Men kommer blogga om min familj vilket fall! Så ja, vi hörs! Och nu skrev inte jag så långt som jag hade hoppats på.. Vet inte om jag ska skriva mer. Tror jag tar det på Onsdag.  Hörs på Onsdag dårå! Hejdå!! Ha en trevlig fortsatt dag/kväll/natt?

 

                                                           //Linn

 

 

Av Linn och Elle - 19 maj 2013 12:24

Hejsan bloggen :P Igår sken solen så då passade vi på att sätta upp polen och bada lite c: Och igår tänkte jag att vi skulle bada idag.. Gissa vad! Det regnar och har åskat utomhus så inget bad idag :C

Har ni som läser denna bloggen en blogg? Vad sägs som ett litet länk byte ? Det ända ni behöver göra är 1.Skriva ett inlägg med en länk i till denna bloggen. 2.Kommentera att ni har gjort det och skriv en länk till din/er blogg . Sedan kmr ni som har gjort steg 1 och 2 kommer bli länkade här på bloggen, Kul vah? :D

Men har ni några förslag på nåt som ni vill att vi skall göra? Vi vill veta så kommentera! ? Men jag vet int vad jag ska skriva nu så det är bäst att jag avslutar detta inlägget, imon skriver Linn och hon brukar ju skriva roliga och bra saker så jag kängtar redan för att få se vad hon ska blogga om c: Hörs på tisdag ! PÅ tisdag är det även VÅRFEST!!   


Mvh: Elle

Av Linn och Elle - 18 maj 2013 09:42

Hejsaan! Idag är det min tur att skriva!  Nu säger jag direkt, jag vet ej vad jag ska skriva! Men igår (fredag) så gjorde fabbe slut.. Han skrev såhär från hans tjejkompis mobil: Hej, du det är slut.. Sorry.. Du är för dryg//Fabian.

Asså på vilket sätt dryg?! Jag messade till hans mobil igår, han har tappat bort den igen så jag väntar på svar.. Alltså jag frågade vrf och hur jag var dryg  Aja men det var omoget att säga så bara för man gör slut ändå! Så jag måste erkänna.. jag, jag var väl lite ledsen igår kväll.. Men de förstår nog alla.. MEN JAG FÅR VÄL GÅ VIDARE DÅE.....  Aja, skönt att det är helg! Vi har inte fått in några tips om vad vi kan skriva om.. Vi kan ju söka på internet om samtals ämne, men vi vill skriva om nått ni vill läsa om. Typ om vi skriver om minecraft kanske ni inte vill läsa och skiter i att läsa. Klart vill vi att ni läsare ska läsa om de ni vill! Och sen så kan ni bli medlem på: www.gthotel.org om du är medlem där redan så adda då: 

Linn = CatSussie

Elle = anber1

Adda oss och kom till vårat bloggrum där ni kan hänga och chatta med oss! Där kan ni också tipsa oss lättare om ni vill. Idag blir det tyvärr ingen bild, Men på måndag kanske? Idag är inte jag på så bra humör för att lägga ut bilder och sånt.. Men ska försöka att skriva och vara glad! Om ni undrar hur det är att blogga så är det rätt så kul. Med rätt så kul menar jag att man kan skriva ut och så!  Men hoppas ni värkligen addar oss på Gthotel! Det skulle vart kul. Asså usch! Har sträckt mina lår muskler, smalbens muskler, knä väcken, arm väcken elr vare heter och nacken! Kan knappt gå ju   Och sen.. Det..Är..Så..Varmt..Här...Inne.. I..Hela..Lägenheten...Jag..Dör...Snart..! Jag kommer förhoppnings vis vare inne på gthotel hela dagen idag. Elle kommer senare! Så måste försöka åka till vetrenären! Mina råttor nyser blod och Remon har ett sår under hakan.. Så dem nyser ju på varandra och när jag tvättar bort blodet nyser dem nytt på varandra.. Ska fan sätta dem i enskilda burar.. Men då kanske dem dör av ensamhet eller ej känner igen varandra senare och dödar varandra så vågar ej.. Men vad ska jag göra?! Nån som har tips? Isåfall måste jag ha tipset nu. Vore tacksam om jag fick ett elr flera tips   Men nu har inte jag nått mer att skriva om så hörs på Måndag! Elle skriver nog om nått bra imon får vi hoppas! 

 

                                                      //Linn

Av Linn och Elle - 17 maj 2013 18:32

Hellu bloggen ;P Idag är det fredag (ÄNTLIGEN) Jag har det väll som vanligt... Kom nyss på att jag int har något att skriva om ;o Hmm.. Vi kan prata om vuxna ...

Vuxna negativt : dem lyssnar inte på oss "barn", dem ska alltid bossa över oss och dem bestämmer 24/7

Vuxna posetivt : Hmm vad ska jag säga här? xd Ne men dem bossar över oss eftersom dem (förmodligen) vill skydda oss men det blir tjatit ibland , man vill leva sitt liv ? Right?

Men även om man säger att man hatar nån vuxen så innerst inne så älskar man dem. Men vuxna måste också tänka på vilka gränser dem sätter . Dem gör allt för att skydda oss även om det blir över drivet.

Men aja shit samme. Vem tycker ni är bäst i melodifestivalen i år? Jag tycker Dannarks bidrag Only Teardrops är bäst, kommentera på vem som ni tycker är bäst! C: Vill veta cx Danmarks bidrag är här under


Och så klart med lyrics så ni kan sjunga med    Hoppas ni också gllar den cx

Men har ni några förslagg på nåt vad jag kan prata om här på bloggen ? Kommentera !!

Men nu får jag väll säga adjö för idag vi hörs ju på söndag men imon kmr Linn att

skriva nåt bra kan jag tänka mig     

Glöm inte att kommentera   

                                                  

                                                  

            Mvh :Elle

Presentation


Vi är två tjejer som bloggar om allt just DU kanske tänker på. Om du behöver hjälp med nått eller så så är det bara att kommentera i det senaste inlägget så hjälper vi dig!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

The Infamous Middle Finger

Ovido - Quiz & Flashcards