Alla inlägg under maj 2013

Av Linn och Elle - 10 maj 2013 21:06

Tja! idag har jag hjälpt till uppe hos mormor! De va kul, vi målade en del av huset och ska fortsätta imorgon! Idag blev det lite försenat haaahah.. Aja det var kul iaf   Jag försöker så att texten ej blir så jobbig för er läsare men ni får kommentera ifall ni tycker den är för jobbig och ni får tipsa om nån annan färg om ni vill som ni tror är bättre elr vet!  Just nu spelar jag Habplus! Ett habbo spel på engelska och mycket roligare än vanliga habbo elr nått annat habbo spel t.ex gthotel.  Aja om två dagar, skola igen   Jag kommer vara helt yr av läxor. Asså jag har ej så mkt att skriva just idag men jag kmr nog ha massor att skriva på söndag! Imorgon skriver ju Elle så  Så småning om kmr jag och Elle renovera upp bloggen till nya färgen till bakgrund och ny profil bild på både mig och Elle. Just nu tog vi bara lite snabba saker till bakgrund och så,hahahaa.. Aja, På instagram så kan ni järna följa oss, vi följer er så klart tillbaka!


Elles instagram = White_elle

Linns instagram = scene_kid_

 

Så där har ni våran instagram! Okej jag tycker att jag ska skriva lite om, hmm... kanske spel.

Jag spelar Minecraft, det vet alla hahahaaa... Men tjejerna i min klass förstår sig ej på Minecraft, men dem har aldrig kört det så mkt som vissa andra gör. det kanske är 30% tjejer som spelar minecraft av 100%. Jag vet ej men jag bara gissar. Det känns ej som att tjejer spelar Minecraft så mkt, jag spelar det på mobilen och Xbox! Nej, jag kan tyvärr ej spela live men jag kommer att köpa en internet sladd till det. Tydligen behövde jag de! Kommentera järna vad ni spelar, jag är nyfiken på vad alla andra spelar. Kan kanske bli inspererad   Men nu så hörs jag av på Söndag! Imorgon skriver Elle, hon kommer skriva mitt på dagen men jag hade fullt upp idag så det blev väldigt sent idag! Men följ oss järna på instagram så hörs vi på Söndag!

 

                                                            //Linn

Av Linn och Elle - 9 maj 2013 16:30

Hej bloggen!! Idag är det min dag! :D Jag målade nyss minna naglar och jag blev ganska nöjd, det blev tidnings naglar (ganska lätt) men iallafall jag hade tänkt att göra the cup song och lägga upp på bloggen, skulle det bli kul?? Kommentera ? Vi åt hemma gjorda hamburgare med jalapeno (stav?) dem blev as goda!!! Ni borde testa cx Men aja ses på lördag! :P


Hur man gör tidningsnaglar

1. börja med att måla med genomskinligt nagellack. välj sedan en färg som du vill ha på naglarna. Helst en ljus färg så texten syns!
2. låt nagellacket torka ordentligt
3. För att få dit texten så klipper du ut 10 bitar ur en tidning som täcker hela nageln.
4. Sedan så kan man göra på två olika sätt. Man kan använda sprit eller vatten. Jag tycker vatten är enklast eftersom man alltid har det hemma. Men har ni ex handsprit/sprit hemma så kan man ta det också.

5. häll upp lite vatten/sprit i ett glas sedan så tar ni tidningsbiten och doppar ner den i vattnet/spritet eller så doppar ni ner fingret. håll den där nere i ca 10 sek. ta upp och tryck tidningsbiten mot nageln och håll i ca 15- 20 sek (eller längre)
6. avsluta med genomskinligt nagellack över =)!



                                                  


                                                                            

                                                                                                                               Mvh:Elle  

Av Linn och Elle - 8 maj 2013 18:41

Mitt namn är Linn och  är en tjej på 13 sommrar! Eller.. ja, snart så blir jag 13! Den 7 augusti 2013 fyller jag 13! Stort kliv för mig att bli tonåring! Börja ny skola, nya klass kamrater samt några från gamla skolan.

 

Jag gillar remix/dubstep/techno, lyssnar på det varje dag och jag är inspererad av growling/screaming (när det är i band) Ett band jag gillar med growling/screaming är Asking Alexandria, några av mina favoriter kan man säga! Sen är det Black Veil Brides och fullt av remix låtar, skrillex låtar är några av dem låtar! 

 

Jag gillar skräck filmer och jag gör allt för att undvika kärleks filmer och sånt skit! Några filmer jag tittat på:

*Zombieland

*Warm bodies

*When the lights went out

*The hunger games

*House at the end of the street

*Paranormal activity 1-4

*A hautend house

Gissar på att många av er sätt dem, har sätt massor fler skräck filmer, kommentera nån så får vi se om jag sätt den filmen? Eller vågar du inte?

 

Jag är djurvän. Har två råttor och en gerbil och gerbiler är släckt med råttor så 3 råttor har jag! Jag är inte så intresserad av hästar utan går mer på killarnas sida att tycka det är roligt att reta upp häst tjejerna i klassen.

Jag håller mig till min mobil eller dator hela tiden, släpper aldrig mobilen ur min hand kan man säga! Jag gillar att vara ute i skogen och klättra i träd eller bara gå runt i skogen och hitta nya grejer! Jag är väldigt kräsen i mat.. Jag är galen i glass,läsk och godis men just nu har jag ''raderat'' godis ur min beroende statsik för att jag vill inte gå upp i vikt. Just nu blir det bara nått glas läsk, knappt nån glass för den delen och inga kakor nästan. Jag försöker att minska på sockret för min egen skull. Vill inte sluta som diabetiker eller vara som en boll. Jag har mycket fantasi för att skriva berättelser och håller dem mest för mig själv. Jag är blyg så gillar inte att stå inför klassen! Håller mig hälst till en grupp ist och skippar pratet. Jag gillar att ljunga men min sjung röst är kass. 

 

Jag vill vara ensam rätt ofta hemma, sitta inne på mitt rum och lyssna på musik, skypa,chatta, spela på mobilen eller sova. Brukar deppa ibland, har skärt mig och rivit mig pga deperationen. Vill hålla mig undan från min familj ibland, är ofta sur på mamma (vi bråkar minst varannan dag) Min mamma och pappa är skilda och pappa är som min bästa vän. Min storebror är rolig att vara med och min storasyster är nästan som a real fjortiz men ändå inte. 

 

Mina allra bästa kompisar är: Emma,Anton,Rebecka,WilleS,Elle,Isak och Fabian.

Dem står vid min sida, hjälper mig och är bara helt änkelt bäst!

Isak och Fabian är mina ex men vi är kompisar ändå! WilleS är en sjukt bra kompis, Anton är detsamma.

Elle är som den syster  jag aldrig fick men nu fick jag det tillslut! Vi blev kompisar via gt 2011.

Rebecka är den bästa systern man kan ha och vi träffade varandra via habbo 2010.

Emma är nog en av dem kompisar som det är snålt om! Hon är en sån alla letar efter men hon är BARA MIN!!! O.O

 

När jag blir stor ska jag jobba som.. :

*DJ

*Arkitekt

*designer

*modell

*fotograf

 

Det är mina mål på vad jag vill jobba som! DJ skulle vara awesome för mig, helt klart mig.

 

Jag är en ''punkare'' näääästan! Jag är scene. Scene är en sån person som har färg glatt hår, skär sig och har som sagt ''normala'' kläder men är ändå inte som alla andra. Emo fast färgade kläder och färgat hår (not black) kan man säga det i kort fattning! 

                       

Den tjejen.......... är jag. En socker beroende, minecraft på  Xbox nördisk tjej. 

 

 

Och detta är min och min bästis elles blogg.                

 

 

                                                                                                                                                                 //Linn

 

                                                      

Av Linn och Elle - 8 maj 2013 18:27

Mitt namn är Elle. Jag är en tjej som är 12 sommrar gammal. Nästa år blir jag tonåring som sagt en 13 ÅRING! Jag är 1 år yngre än Linn och vi två äger denna bloggen .

 

Jag gillar pop,rock,dubstep och remixer . Lite allt möjligt kan man säga ! Det går inte en enda dag utan att jag ska blanda in lite musik i vardagen . Jag älskar att sjunga och många säger att jag är duktig men jag tycker att jag är kass . Jag lyssnar på lite blandade artister som tex Avril Lavigne till Black viel brides .


Jag gillar massa olika sorters filmer . Jag gillar tjej filmer och skräckfilmer . Men mest skräck typ. Här kommer några filmer jag gillar


House at the end of the street

PS: I love you

Warm bodies

Lol

The Nightmare Before Christmas

 

Jag gillar liksom lite blandade filmer . Dem ljus gröna är BÄST! Hoppas att ni ser någon av dem . :D

 

Jag är data nörd kan man säga . Jag släpper aldrig min data elr mobil typ. They are my best friends men det är inte Linn. Linn är MYCKET MER än så!   Hon är min sis och min ALDRA bästaste kompis!! Hon är den systern som jag alltid villjat ha . Fast jag har ju en redan en syster som är 13 . xD  Men Linn är min låssas syster . Jag har inga djur mer än gosedjur .. Men jag vill ha en råtta . Jag älskar djur men är rädd för stora hundar . Jag gillar chips och läsk mest chips faktiskt . Jag gillar att pyssla och sminka mig men sminka mig gör jag bara på skoj men jag har aldrig smink i skolan . Jag är pratglad och älskar att sjunga . Jag säger vad jag tycker och tänker . Men igentligen borde jag bli tystare i skolan ...

 

Jag gillar att vara själv ibland men ibland inte för jag blir lätt rädd . Det känns ibland som att någon övervackar mig. När jag är själv brukar jag chatta och skypea fasten jag har fått förbud xD  Minna föräldrar är tillsammans men dem bråkar ibland . Min stora syster är som en storebror för mig . Hon gillar animes och hon har alltid jogging byxor . Hon är också en data nörd !    Hon och jag  brukar hitta på roliga grejer när hon väll vill annars läser hon animes på datan .

 

Minna bästa vänner är Linn,Tove och Vilma .

Linn är min bästaste kompis ever ! Hon är min andra syster kan man säga .

Tove är snäll och ungefär lika galen som mig xD . Men jag vet inte om hon ser mig som hennes bästa vän . Jag ser henne som en av minna bffs

Vilma är min bästis sen dagis . Hon och jag har känt varandra sen vi var två år men hon går på en annan skola och vi träffas knappt men hon är en av minna bffs och det vet hon .

Jag hoppas att jag kommer hålla ihop med dem tre härliga tjejerna hela mitt liv !

 

När jag blir stor ska jag jobba som :

Artist

Model

Designer

Dagisfröken

Känd bloggare

 

Jag vill verkligen bli en artis och få sjunga dagen lång . Det är min största dröm!

Hoppas att den går i uppfyllelse.

                       

Den där sjungande tandborsten är jag . PEACE!

 




                                             Mvh: Elle

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi är två tjejer som bloggar om allt just DU kanske tänker på. Om du behöver hjälp med nått eller så så är det bara att kommentera i det senaste inlägget så hjälper vi dig!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

The Infamous Middle Finger

Ovido - Quiz & Flashcards